Trobada formativa de les Càritas de la UPP de Puig-reig

El passat dimarts 14 de desembre els voluntaris de les Càritas de Puig-reig, Gironella i Casserres es van trobar a Puig-reig per formar-se sobre l’acollida i l’acompanyament de les persones que atenen des de Càritas.

La trobada va començar amb una pregària i seguidament es van treballar algunes actituds bàsiques de l’acollida com l’escolta activa, acceptar l’altre, promoure l’autonomia, no prendre decisions per l’altre, confidencialitat, treball en equip… i també aspectes a tenir en compte durant l’acompanyament.

Durant la jornada hi va haver moments per compartir les experiències de les diferents Càritas, comentar les impressions sobre la formació i retrobar-se de nou presencialment després del confinament.

Informa: Càritas Parroquial de Puig-reig

Publicat el dins de Notícies