Retrobament Efatà Solsona, a Sant Ramon

Tot i la situació complicada d’augment dels casos de Covid, els joves que van participar en els recessos d’Efatà de Solsona es van trobar el diumenge dia 12 de desembre, al santuari mercedari de Sant Ramon. Per tal d’assegurar-se que l’activitat es feia amb les màximes garanties es va fer un test d’antígens a tots els participants.

El rencontre va començar a les 11 del matí amb l’esmorzar i la benvinguda, després tingué lloc una xerrada que va servir per dividir-se en grupets petits i així poder compartir des del cor el que cada un dels participants estava vivint. Va ser una dinàmica que va ajudar a que els servidors obrissin el cor i es posessin en comunió amb els altres germans i germanes d’Efatà.

Després de la dinàmica, van celebrar l’eucaristia i, acte seguit, el dinar. Vam fer bufar espelmes al seu consiliari, Mn.Marc Majà, que enguany ha complert 40 anys! Després del dinar van tornar anar cap a la capella on van poder fer una estona de vetlla a l’Esperit Sant i Adoració al Santíssim, mentre alguns mossens també atenien confessions.

—el camí de seguiment al Senyor és la perseverança, la santedat en les coses petites de cada dia, l’amor concret i la comunió fraterna, i això és el que intentem viure a Efatà.

Informa: Delegació de Joventut

 

Publicat el dins de Notícies