Pessebre col·lectiu als balcons i façanes de la Barriada del Castell, de Tàrrega

Un grup de vint-i-set famílies del barri del Castell de Tàrrega han cedit durant aquestes setmanes els seus balcons, acollint una de les cinquanta-sis figures del pessebre, dissenyat i construït per l’artista Salvador Badiella, veí d’aquesta zona ciutadana. Les diferents peces que conformen el pessebre estan construïdes amb una xapa de fullola, pintada i retallada.

La inauguració del curiós pessebre tingué lloc el passat dia 11 a la Plaça d’Urgell, on l’impulsor de la iniciativa agraí la predisposició dels veïns per participar en aquesta proposta. La iniciativa pretén donar a conèixer uns carrers targarins que no tenen comerços i poc transitats, com són els de Buenos Aires, Pare Vallet, Pou del Gel i plaça Urgell.

Entre les  figures  del pessebre s’hi poden veure les del Naixement, els Reis, el caganer i l’anunciació dels pastors, així com altres de més innovadores com l’orquestra d’àngels o una florista. Tots aquells que facin el recorregut per descobrir aquest original pessebre poden acabar tocant una campana  reivindicant així la pau del món, en l’horari de 9 a 21 hores.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Segre i Nova Tàrrega

Publicat el dins de Notícies