Mn. Enric Bartrina rep el premi Signum en un acte molt emotiu i solemne

El dia 17 de desembre, Mn. Enric Bartrina va rebre el premi Signum en un acte solemne a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Solsonès, un premi que s’atorga per tal de reconèixer la tasca i l’exemple de totes aquelles persones i institucions de dins i de fora de la comarca que hagin destacat al Solsonès, tant per la seva vàlua professional com per la seva qualitat humana en qualsevol dels àmbits possibles.

Mn. Enric es va mostrar molt agrait i va dirigir al públic unes paraules. Tot seguit, Mn. Antoni Guixé va llegir una glossa recordant la vida de Mn. Enric Bartrina i explicant algunes anècdotes. Publiquem l’enllaç al vídeo de l’emotiu acte que el Consell Comarcal va retransmetre en directe:

Publicat el dins de Notícies