Primera trobada dels infants de Cor Tendre i Cor Unum a la Parròquia de Cervera

El passat diumenge dia 21 de novembre ens vam trobar els infants de segon curs de primera comunió i el grupet d’infants i adolescents de Cor Unum. La trobada va començar amb una estona de jocs i seguidament una estona de pregària, al col·legi de la Sagrada Família.

L’estona de pregària va ser sobre l’Àngel de la Guarda! A l’oratori vam aprendre qui és l’Àngel de la Guarda. Els Àngels de la Guarda són éssers espirituals, creats per Déu, immortals i dotats d’intel·ligència i voluntat. La Bíblia en parla moltes vegades, ens diu que “et portaran amb les seves mans, perquè el teu peu no ensopegui en cap pedra” (Mateu 4,6).

Els nens van estar molt contents perquè van conèixer al seu àngel de la guarda i van poder demanar-li coses, per millorar, demanar-li ajuda i explicar-li problemes! Es va respirar un ambient de molta alegria i bon rollo.

Després de l’estona a l’oratori vam anar a l’església de Santa Maria on vam celebrar amb tota la comunitat la Solemnitat de Jesucrist, rei de tot el món!

—que Jesús regni a les nostres vides i sigui el nostre model!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies