Primera trobada amb els pares/mares i infants de la catequesi de l’Agrupació Parroquial de Mollerussa

Primera trobada amb els pares/mares i infants de la catequesi

del curs d’iniciació al procés cristià de catequesi: “Vull ser cristià”

Ens vam trobar ahir pel matí, a 2/4 d’11 del matí al Casal parroquial pares, mares i fills/es acabant amb la missa. Vam fer activitats per separat. Els pares van visionar un vídeo sobre l’existència de Déu i en van parlar tot seguit entre ells en grups. Les conclusions de les opinions les van compartir entre tots i Mn. Alfons les va reconduir. Els infants van aprendre el Senyal de la Creu, i un cant que van cantar a la missa. L’objectiu de les trobades d’aquest primer curs, es que cadascú es plantegi si realment vol ser cristià o cristiana amb tot el compromís i responsabilitat que comporta.

Informa: Agrupació Parroquial de Mollerussa

Publicat el dins de Notícies