Jornades de Formació de Catequistes del SIC a Montserrat

El passat dissabte 20 de novembre hi van haver les Jornades de Formació de Catequistes, enguany, a Montserrat. Alguns catequistes del Bisbat de Solsona van assistir-hi.

Des de la parròquia de Cervera ja fa uns anys que ens adonem que la catequesi infantil ha de tenir en l’eix central la vida de pregària i de relació amb el Senyor. Ja fa anys que des de Cervera intentem que algunes de les sessions de catequesi siguin a l’oratori. A l’oratori els infants, des dels més petits fins als més grans, parlen amb el Senyor, aprenen sobre la seva Paraula, li expliquen com estan i què necessiten.

Aquest curs 2021-2022 en el plànning del curs vam afegir més sessions d’oratori de les que fèiem els altres anys, adonant-nos-en que els infants aprenien molt més i creixien molt més a través de l’oració i les estones amb el Senyor.

La nova formulació catequètica que es planteja des del SIC intercala dos tipus de sessions per infants: el Tabor i el Cenacle. El Tabor són les sessions d’oratori i el Cenacle són les sessions catequètiques. Per altra banda des del SIC també es vol intentar implementar unes trobades pels pares perquè puguin acompanyar als seus fills en el seu procés catequètic.

A la fotografia alguns catequistes de Navàs, Súria, Cardona, Berga, i de la parròquia de Cervera hi vam anar el Joaquim Molina, la M. Carmen Aguilar i el Mike Ventura.

—posem als peus de la Mare de Déu de Montserrat tots i cada un dels infants de la catequesi juntament amb les seves famílies.

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies