2a Trobada Parroquial a Solsona: JUNTS FEM PARRÒQUIA

Una de les moltes activitats que es fan a la Parròquia de Solsona, i seguint amb el lema de “Junts fem Parròquia”, ha estat la segona trobada mensual que aquesta vegada s’ha desenvolupat al Santuari del Miracle.

El dissabte 13 de novembre varen gaudir d’una visita al santuari a proposta i acompanyats del rector de la parròquia, Mn. Lluís Ruiz.

Primerament, a les 11h del matí, varen contemplar a l’església del santuari el meravellós retaule barroc, comptant amb una delicada explicació per part del monjo benedictí P. Jordi Castanyer.

Seguidament, dins la capella del Santíssim del mateix temple, Mn. Lluís va fer una xerrada que s’integrava completament a l’entorn, ja que amb el títol de “Torneu de la part de Déu” va fer una aproximació actual al que avui podrien significar les paraules dites per la Mare de Déu del Miracle en la seva aparició.

A les 13h del migdia participaren conjuntament amb altres fidels i la comunitat de monjos de la Missa Conventual.

Tots els que varen poder van dinar plegats en una de les sales del monestir cedida pels monjos.

El resultat de la trobada ha estat molt positiu tant pel que fa a la part espiritual, com cultural, com social. Agraïm la bona disposició de Mn. Lluís i l’acolliment rebut per part dels monjos del Miracle.

Informa: Laic de la parròquia de Solsona

 

Publicat el dins de Notícies