Trobada “Acompanyem-nos” a la parròquia de Solsona

El passat dissabte dia 23 d’octubre va tenir lloc la trobada “Acompanyem-nos” a la parròquia de Solsona. Aquesta trobada, com el nom indica, té com a objectiu acompanyar-nos els uns als altres en el nostre camí de fe. Per poder fer-ho possible, Mn. Lluís Ruiz convida els feligresos, durant el curs 2021-2022, a participar d’una trobada mensual on poder fer plegats diverses activitats de fe.

La trobada d’aquest dia 23 es va dividir en diferents espais. A la primera part hi va haver una xerrada on Mn. Lluís va exposar el tema de la trobada “Acompanyem-nos”, va mencionar diverses maneres de com poder fer-ho possible. Va deixar un temps per compartir i, en acabar, va anunciar el projecte de compartir plegats un dia al mes i va entregar un calendari amb els dies de trobades marcats. En la segona part la comunitat va poder gaudir d’una estona als peus del Senyor en l’adoració que va tenir lloc a l’església.

A continuació, la comunitat va celebrar plegats la missa dominical presidida per Mn. Lluís  i en acabar la parròquia va convidar a tothom a compartir un sopar de germanor.

Des de la parròquia estan molt agraïts a tots aquells que ho han fet possible. Desitgen poder trobar-se de nou al proper encontre i aprofiten per fer arribar el calendari de trobades a tots aquells que vulguin participar-hi.

Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies