Preparació del recés d’Efatà

Aquest passat cap de setmana, la Delegació de Joventut de Solsona va reunir un grup de joves al santuari de Sant Ramon per organitzar el segon recés d’Efatà Solsona, que tindrà lloc del 5 al 7 de novembre. En l’encontre hi van participar una trentena de joves, alguns de Barcelona i rodalies, però la gran majoria de les nostres parròquies del Bisbat.

Les dinàmiques de la convivència van estar enfocades a Déu i al servei de les persones que faran el recés per primer cop (els caminants). Molts dels joves, que no havien ajudat mai a un recés d’aquest tipus, van tenir l’oportunitat de veure les miríades de detalls que una activitat d’aquestes característiques comporta. A més del treball i de l’oració no van mancar les rialles i els jocs, que són el que acaben de fer que es respiri un aire de fraternitat.

La culminació de la convivència fou la Santa Missa, que és la millor forma de concloure un cap de setmana dedicat a Déu i als germans.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies