Festa de l’aniversari del Mil·lenari del Monestir de Serrateix

El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre van tenir lloc els actes d’aniversari del Mil·lenari del Monestir de Serrateix en les festes d’octubre.

El dissabte dia 2 a les 9 del vespre, va haver-hi el Concert del Cor Sons del Conservatori Municipal de Música de Manresa integrat per unes 20 persones que van oferir un bonic i variat repertori de peces musicals. El programa va ser dirigit pel Sr. Francesc Villegas i al piano, el Sr. Lluís Roselló. Aquest Cor ha actuat a França, Ucraïna, Alemanya, Àustria, Romania i Irlanda.

L’endemà, diumenge dia 3, es va celebrar l’eucaristia a les 10h. del matí a l’església del Monestir amb la participació d’una bona colla de feligresos. Va presidir el rector Mn. Antoni Bonet i hi va concelebrar Mn. Climent Forner.

Els actes han estat organitzats pel Patronat d’Amics de Serrateix, per l’Ajuntament de Viver i Serrateix i per la Parròquia de Serrateix.

Informa: Parròquia de Serrateix

Publicat el dins de Notícies