Convivències d’estudi de la Delegació de Joventut

El passat cap de setmana, 1-3 d’octubre, una vintena de joves es van reunir al Santuari Mercedari de Sant Ramon, a Sant Ramon (La Segarra). Joves del Bisbat d’entre 12 i 18 anys. Després de força anys des de la Delegació de Joventut s’han tornat a impulsar les convivències d’estudi.

Les convivències d’estudi són tres dies per compartir amb d’altres joves de les seves mateixes edats: per tal d’estudiar —i especialment aprendre a santificar aquest text, tal com diu un sant: “una hora d’estudi, és una hora d’oració pels apòstols moderns”—, per tal de celebrar els sagraments; especialment l’Eucaristia i la reconciliació, per formar-se i per jugar i passar-ho bé!

El divendres van veure la pel·lícula “Que baje Dios y lo vea” una comèdia espanyola sobre uns monjos que participen a la “Champions Clero” per tal de poder salvar el seu convent jugant a futbol. L’endemà, un petit diàleg sobre l’estudi, temps de treball i dinar, després una altra xerrada sobre l’amistat, més estona d’estudi i la celebració de l’Eucaristia. Després de sopar, van tenir una estona de vetlla al Santíssim amb cançons que els van ajudar a pregar i deixar-se estimar per Jesús.

Diumenge, també van tenir un temps per estudiar i jugar —els que ja havien acabat la feina—, dinar i recollir-ho tot! Van acabar amb la celebració de l’Eucaristia dominical amb les famílies!

—que la Mare de Déu de la Mercè i Sant Ramon els ajudin a perseverar amb la pastoral dels adolescents!

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies