Comença el curs acadèmic 2021-2022 a l’Ateneu Universitari Sant Pacià

El curs acadèmic 2021-2022 ja està en marxa a l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), que engloba les facultats de Teologia i Filosofia, la facultat Antoni Gaudí i l’Institut de Litúrgia ad instar Facultatis.

El dia 5 d’octubre va tenir lloc l’acte d’inauguració, que va començar amb la celebració de l’eucaristia, presidida per Mons. Bernardito Auza, nunci apostòlic a Espanya i Andorra. A continuació, a l’Aula Magna hi va haver la sessió acadèmica, que va ser presidida pel cardenal de Barcelona i Gran Canceller de l’AUSP, Joan Josep Omella, i a la qual van assistir els bisbes de les diòcesis catalanes.

La lliçó inaugural del curs 2020-2021 va anar a càrrec de la Dra. Maria Garganté Llanes, professora de la Facultat Antoni Gaudí (FHEAG), amb el títol: «Paisatge espiritual a la Catalunya del barroc: reflexions sobre art i patrimoni».

Informa: AUSP / Fotos: Josetxu Santos

Publicat el dins de Notícies

,