1r Route to God a Solsona

Fa una mica menys d’un mes van començar, a la Delegació de Joventut, el curs amb les convivències d’inici a Sant Ramon. El passat dissabte dia 9 i diumenge dia 10 hi va haver el primer Route to God del curs, la parròquia que va acollir els més de 40 joves que hi van participar, va ser Solsona.

Aquest Route to God va tenir un format especial, ja que uns quants joves es van quedar a dormir a la rectoria i van acompanyar durant tota la nit, en diferents torns, al Senyor que estava exposat en el Santíssim Sagrament.

La tarda de dissabte va transcórrer en el format habitual, benvinguda, xerrada de Mn. Marc Majà i el testimoni de la Clàudia Mata, jove de Les Preses (La Garrotxa), que participa habitualment a la Delegació de Joventut, i que és il·lustradora. La Clàudia va explicar com a través de les il·lustracions i els còmics catòlics intenta fer apostolat, i com fent apostolat se sent més i més cridada a la seva santedat personal.

Després de les xerrades els joves van participar a l’Eucaristia de la parròquia i després van compartir una estona d’Adoració al Santíssim amb els feligresos de Solsona. Acte seguit, sopar i, després de sopar, a la capella del Santíssim hi va haver l’Adoració continuada fins a les 9h. del matí, que Mn. Marc Majà va donar la benedicció i va fer la reserva.

Durant la nit es va resar a cada torn el rosari. Un rosari especial, per les necessitats de la nostra diòcesi. Van encomanar a l’administrador apostòlic, al bisbe emèrit, al bisbe que Déu tindrà a bé de portar a Solsona, tots els fidels laics i tots els mossens i consagrats del bisbat.

—a Déu s’hi arriba de genolls. Li demanem al Senyor que ens ajudi a ser cada dia més fidels en la nostra vocació concreta al servei i a l’amor.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies