Trobada de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes

El diumenge dia 26 de setembre, a la tarda, es van reunir, a la catedral de Solsona, molts dels qui pelegrinen al santuari de la Mare de Déu de Lourdes a França cada any. Els van acompanyar, a més, alguns amics de l’Hospitalitat del Bisbat de Vic amb qui treballen molt units.

Degut al COVID, els últims dos anys no han pogut pelegrinar-hi i, a més, han perdut molts membres que a causa de la pandèmia foren traspassats. En el seu record, amb el compromís de tots els qui comparteixen aquest projecte i per a ajudar-se a avançar a partir d’ara, van celebrar l’eucaristia presidida per l’administrador apostòlic de Solsona, el bisbe Romà Casanova.

Seguidament hi va haver el res del rosari pels claustres de la catedral i una presentació a càrrec de la Sra. Clara Carbonell sobre l’acompanyament al final de la vida. El tema responia al recent document presentat per la Tarraconense arran de la clarificació entre eutanàsia i sedació, cures pal·liatives, testament vital…

Va ser un nombrós i bonic retrobament que a tots va fer bé i va disposar de nou a servir els més estimats de Jesucrist, els malalts i les seves famílies.

Informa: Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes / Fotos: Ramon Estany

Publicat el dins de Notícies

,