La Gala de Queralt recorda les víctimes per Covid-19

Un any més el santuari de Queralt va celebrar la seva festa, enguany la primera sense Mn. Ramon Barniol, que es va retirar al març i va morir al juny.

Com cada any, el dimecres 7 de setembre, vigília de la Gala, el jovent de la parròquia de Berga va aplegar-se a l’església del santuari per compartir la vetlla de pregària, a la qual va assistir un gran nombre de persones. En aquesta ocasió el tema va estar relacionat amb els Jocs Olímpics, destacant valors d’esportistes que també són fonamentals per a la vida cristiana.

El 8 de setembre hi va haver la celebració de l’eucaristia, que presidí Mn. Jaume Prat, rector de Berga, a qui els Capitans lliuraren una oreneta pel fet que és la seva primera Gala com a rector de la parròquia.

En acabar la missa, a l’exterior, es va fer un acte de record a les víctimes de per Covid-19 del Berguedà. En l’acte d’homenatge, organitzat per diverses entitats berguedans, es va enlairar un globus gegant ple d’orenetes amb els noms de persones que ens han deixat a causa del virus i altres missatges.

Informa: Parròquia de Berga

Publicat el dins de Notícies