Imatge Immaculada pelegrina al Convent de Carmelites Descalces a Mollerussa

Al llarg de l’any trobem moltes festes entorn a la Mare de Déu. Ara arriba al nostre Bisbat una proposta a nivell estatal: “Maria Ven”

“Mare Veniu” vol rememorar la visita que la Verge Maria va fer a sant Jaume a Saragossa. La proposta és la peregrinació d’una imatge de la Immaculada per diferents santuaris marians i parròquies; imatge vinguda des d’Efes, ciutat on vivia Maria amb sant Joan al moment de l’aparició a Saragossa. D’aquesta manera es vol implorar les mateixes gràcies que Maria va portar a l’apòstol: consol i esperança en Crist.

Aquesta peregrinació consta de dues parts:

  • La primera va començar el passat mes de maig quan la imatge va sortir de Saragossa cap a Santiago de Compostela, passant per Loyola.
  • La segona és la visita de la Immaculada a diferents santuaris i parròquies, que té lloc des del mes d’agost fins al 12 d’octubre, dia del Pilar, que arribarà al Cerro de los Ángeles.

Al nostre Bisbat de Solsona, aquesta Immaculada pelegrina hi serà present el dijous 23 de setembre, de les 10 del matí a les 12 del migdia, al Convent de Carmelites Descalces a Mollerussa. Tots som invitats a acompanyar amb cants i oracions la Mare que ens visita.

«Mai s’honora tant a Jesucrist com quan s’honora a la Santíssima Verge! Efectivament, si se l’honora, és per honorar més perfectament a Jesucrist» (Sant Lluís Maria Grignion de Montfort).

Informa: Comunitat de Carmelites Descalces de Mollerussa

Publicat el dins de Notícies