Festa Major de la parròquia de Coaner

Aquest passat diumenge dia 12 de setembre va tenir lloc la Festa Major de la parròquia de Coaner.

Aquesta es va iniciar a les 8 del matí amb caminades espontànies, de manera esglaonada per evitar aglomeracions, des de Valls de Torruella i des de Súria amb recorreguts curt i llarg. En arribar es va poder gaudir d’una deliciosa xocolatada amb coca.

A 2/4 d’11 hi va haver la presentació de la instal·lació “Coaner fet pessebre”. Una maqueta realitzada pel Grup Pessebrístic de Manresa que, gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Mateu de Bages, quedà exposada al cambril del santuari. Un pessebre maquíssim i molt ben treballat que us recomanem anar a veure.

A les 11 del matí se celebrà la missa, amb el cant dels Goigs a la Mare de Déu de Coaner, presidida per Mn Joan Casals, qui va fer una homilia molt maca sobre la Mare.

En acabar la missa, a l’exterior, la Cobla de Manresa va tocar sardanes i alguns dels participants a l’encontre es van animar a ballar.

No podem deixar d’esmentar la venda de records de Coaner, amb els seus dissenys únics i alegres dissenyats per una de les Coaners.

Tot complint les mesures de seguretat vigents, un any més la Festa Major de Coaner s’ha pogut dur a terme. Ha estat un regal per a tots i una festa preciosa.

Agraïm com sempre a tots aquells que ho han fet possible, en especial a l’Ajuntament de Sant Mateu de Bages, la Parròquia de Sant Julià de Coaner, el Centre excursionista de Súria i els Amics de Coaner.

Informa: Parròquia de Coaner

Publicat el dins de Notícies