Festa Major de Bellpuig en honor a l’Exaltació de la Santa Creu

El cap de setmana del 10-12 de setembre es va celebrar la Festa Major de Bellpuig. El divendres 10, a les 12 del migdia, se celebrà la Missa en honor a l’Exaltació de la Santa Creu, a la Capella del Crist de Bormio.

El dia següent, a les 12 del migdia, va tenir lloc l’Eucaristia Missa en honor a la Mare de Déu dels Dolors, a la Capella dels Dolors. El vespre del mateix dissabte es resà el Sant Rosari tot pujant les escales de l’església parroquial –que té el mateix nombre d’esglaons com d’Avemaries té aquesta pregària mariana-. La pregària s’acabà resant les lletanies a la Capella dels Dolors.

Finalment, en la Missa Dominical de Festa Major es va pregar pels difunts que han mort a Bellpuig aquest darrer any.

Informa: Parròquia de Bellpuig

Publicat el dins de Notícies