Festa de Pedret i romiatge al santuari de Queralt

Durant la segona quinzena de setembre es van celebrar la festa de Sant Quirze de Pedret i el romiatge de la Parròquia d’Avià al santuari de Queralt.

Per una banda, el 18 de setembre, amb motiu de la festivitat de Sant Quirze i Santa Julita, es va celebrar missa a l’església romànica de Sant Quirze de Pedret. Va presidir Mn. Jaume Prat, rector de Berga. Es cantaren els goigs i es repartiren els panets dolços beneïts i els ramets de flors boscanes. Els ramets, fets amb espígol i romaní, havien estat elaborats per les persones usuàries de la Residència Sant Bernabé de Berga.

Per altra banda, el diumenge 26 de setembre feligresos de la Parròquia d’Avià es van aplegar al santuari de Queralt amb motiu del romiatge que hi fan cada any. Van participar a la Missa i la Coral Santa Maria d’Avià va animar la celebració amb els seus cants.

Informa: Parròquies de Berga i Avià

Fotos: Sant Quirze de Pedret

Fotos: Santuari de Queralt

 

Publicat el dins de Notícies