Convivències d’inici de curs de la delegació de Joventut

Els dies 17 i 18 de setembre, més d’una vintena de joves es van trobar al santuari de Sant Ramon, en el primer Route to God, en un format diferent: passar temps plegats per resar i per compartir. Després d’un inici de curs una mica complicat al nostre bisbat, els joves es van retrobar per posar en marxa el curs: per compartir, pregar, riure i plorar. “Tornar a començar” és el nom que van escollir per les convivències.

A l’arribar el divendres van començar amb la missa, el sopar i una estona llarga de vetlla al Santíssim i confessions. El dissabte fou un dia distès, per descansar i per escoltar una xerrada sobre “El síndrome de la segona part: totes les segones parts són dolentes?” a càrrec de Mn. Marc Majà, consiliari de la delegació. El seu discurs va girar entorn al Sínode dels Bisbes que ha convocat el papa Francesc, que començarà el proper octubre. En acabar la xerrada va haver-hi una estona per compartir en grups petits les impressions.

Després de dinar alguns van resar el rosari, altres van fer alguns jocs i el dia va acabar amb la celebració de l’eucaristia. Tornar a començar només de la mà del Senyor! Que no se’ns oblidi mai!

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies