Convivències del Seminari Major

Els seminaristes del nostre bisbat, juntament amb el seu rector Mn. Marc Majà, varen fer uns dies de convivència al Seminari de Solsona durant la darrera setmana d’agost clausurant així, tots plegats, les vacances d’estiu.

Durant aquests dies es va alternar el treball manual, pels matins –polint i pintant alguns finestrals del Seminari de Solsona- i diverses activitats d’esbarjo, i compartint durant la resta del dia altres activitats.

Entre altres, van tenir la oportunitat de rebre la visita de l’administrador apostòlic, Mons. Romà Casanova, de participar en la festa de Sant Ramon Nonat amb la comunitat mercedària de Sant Ramon i també en la festa major en honor a la Mare de Déu del Lliri de Vilanova de Bellpuig.

Els dies 6 i 7 de setembre els seminaristes del Seminari Major Interdiocesà van poder preparar el curs que començarà, per tots ells, el proper dilluns dia 13.

Donem gràcies a Déu per aquest estiu i tots els seus fruits seguim  encomanant el nostre Seminari en aquest inici de curs. Santa Maria, mare de l’Església, pregueu per nosaltres!

Informa: Jacob Budz / Fotos: Josetxu Santos

 

 

Publicat el dins de Notícies

, ,