Campanya dels “40 dies per la vida”

Entre el 22 de setembre i el 31 d’octubre té lloc una nova campanya dels “40 dies per la vida” (www.40diasporlavida.online): una iniciativa que busca conscienciar sobre la realitat dura de l’avortament i, junt amb això, promoure la pregària i activitats vàries amb l’objectiu d’acabar amb aquesta praxi. Una de les propostes més directes d’aquesta campanya és la pregària presencial davant clíniques on es practiquen avortaments. A Barcelona la campanya de pregària per la vida es fa en dues clíniques diferents.

La fe cristiana valora la vida com un regal sagrat, un do que Déu fa a cada persona. Aquesta vida, a més, té i manté tot el seu valor des de la seva concepció fins a la mort natural. Sovint, quan en les nostres celebracions preguem per la vida, ho fem precisament així: “que sapiguem respectar i valorar la vida humana, des de la seva concepció fins a la mort natural”. El nostre món tan tecnològic i avançat per algunes coses, malauradament no té massa clar aquest principi i, de fet, sovint hi atempta -tractant ja sigui l’embrió o el malalt terminal  o l’ancià impedit més com un destorb que com “algú” a qui acollir i estimar-.

Enmig d’això, la Delegació de Joventut de la nostra diòcesi es fa ressò de bones iniciatives com els “40 dies per la vida”. Alguns joves participen en pregàries amb aquesta intenció i alguns, fins i tot, es desplacen a Barcelona per col·laborar-hi. Al mateix temps, tots els fidels de la diòcesi ens hi podem sumar, si més no amb una major consciència d’aquest tema i, també, pregant perquè el Senyor converteixi els cors de tots.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies

,