Aplec al Mas Claret/Sant Pere dels Arquells

Després del parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia, aquest any en arribar el tercer diumenge de setembre, s’ha recuperat l’Aplec d’homenatge als màrtirs del Mas Claret.

En aquest espai van patir el martiri 20 persones just en començar la Guerra Civil del 1936. La memòria es manté molt arrelada per la brutalitat dels fets i les ganes de celebrar-lo és viva i de forma permanent.

La jornada començà amb un viacrucis fent el recorregut dels màrtirs fins al monument aixecat per a l’ocasió el 1997.

Tot seguit se celebrà l’eucaristia presidida pel pare Raymundo Adormeo (claretià) acompanyat per una colla de frares i capellans de la comarca i d’altres indrets i comunitats. Es cantaren els goigs i en acabar es repartiren refrescs per a tots els assistents mentre feien tertúlia amb l’esperança que l’any vinent sigui millor.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies