Admissió als Ordes del seminarista Rui Jordi Marques

Diumenge dia 5 de setembre, el seminarista Rui Jordi Marques i Freire va rebre l’Admissió als Ordes Sagrats de mans de l’administrador apostòlic de Solsona Mons. Romà Casanova i Casanova. Aquesta celebració tingué lloc a la parròquia de Sant Cristòfol de Súria, on aquest seminarista ha fet un any pastoral.

L’Admissió als Ordes és un ritu de benedicció solemne de la vocació que el Bisbe ha de concedir a tots aquells que s’estiguin preparant per a algun ministeri ordenat en l’Església. Amb aquest ritu el que aspira al diaconat o al presbiterat manifesta públicament la seva voluntat d’oferir-se a Déu i a l’Església per exercir l’orde sagrat.

L’eucaristia va ser presidida pel bisbe Romà, concelebrant amb Mn. Marc Majà, vicari general, i Mn. Joan Casals, rector de la parròquia de Súria. També hi van participar els seminaristes del bisbat de Solsona, amb presència dels familiars del Jordi i tota la comunitat parroquial.

En acabar, la parròquia va oferir un dinar als familiars i amics propers del seminarista que va tenir lloc a la sala d’actes del col·legi FEDAC de Súria, amb totes les mesures sanitàries pertinents.

Informa: Redacció / Fotos: Oriol Macià

Publicat el dins de Notícies

, ,