Centenari de la mort de la germana Maria Guell i Puig

El dissabte 21 d’agost, a l’església-noviciat de Sant Agustí de Cervera, fou festa grossa per celebrar el centenari de la mort de la germana Maria Guell i Puig – fundadora de les Missioneres Filles del Cor de Maria- i al mateix temps els vots perpetus de la germana Lizbeth Tica Aléudez, dos esdeveniments prou rellevants i remarcables en la història religiosa cerverina.

Presidí els actes el monjo benedictí P. Jordi Castanyer, acompanyat d’una colla de capellans i frares que es van voler sumar als actes hi donar-hi la ressonància que es mereixen.

Hi assistiren Ramon Augé en representació de la Paeria com a 1r tinent d’alcalde, familiars de la venerable de Valls, un dels quals regidors d’aquest ajuntament i un nodrit nombre de monges de la congregació així com també una bona representació de feligresos de Cervera.

En acabar, hi hagué uns parlaments en recordatori de les èpoques passades i vida testimonial de la fundadora. Un concert d’orgue per donar el millor sentit a la jornada i un suculent refrigeri en els claustres del convent amb la corresponent tertúlia donaren el clima festiu de joia de la diada.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies