Preparació de la ruta-campament pel Berguedà de la delegació de Joventut

El passat dia 30 de juny el bisbe Xavier es va trobar amb el Pau Marginet —vocal de la Delegació de Joventut—, el Job Casas —jove de la Delegació de Joventut— i el Delegat de Joventut, Mike Ventura, al Santuari de Queralt, per anar preparant els diferents espais, dinàmiques i rutes del campament-ruta que organitza la delegació de Joventut aquest estiu per a joves de més de 18 anys.

Durant el matí van fer un reconeixement dels espais, així com van organitzar la logística de l’encontre. La trobada a Queralt va acabar amb la celebració de la Santa Missa als peus de la Mare de Déu de Queralt, posant sota la seva protecció els joves del nostre Bisbat, i demanant-li a la Mare que segueixi vetllant per cada una de les intencions del nostre cor.

—que la Mare de Déu de Queralt ens ajudi a poder preparar uns dies de convivència posant al centre el més important, Jesús, sabent acollir cada un dels joves en la seva situació personal.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies