Exercicis espirituals dels seminaristes del SMI a Tartera

Del dia 27 de juny al 2 de juliol, els seminaristes del bisbat de Solsona van participar, juntament amb tots els altres del Seminari Major Interdiocesà (SMI), als exercicis espirituals que van tenir lloc a Tartera. Publiquem el testimoni d’un dels nostres seminaristes:

“Estimats germans i germanes, els seminaristes de Solsona us volem compartir l’experiència dels nostres exercicis espirituals. Com bé sabeu aquests exercicis es fan durant el mes de febrer, però a causa de la pandèmia aquest any se han realitzat del 27 de juny al 2 de juliol. Van tenir lloc a la meravellosa diòcesi d’Urgell en un paratge espectacular del nostre país: Tartera (Prats i Sansor), on es troba la casa d’espiritualitat de la Immaculada de les Carmelites de Sant Josep (Rosa Ojeda).

Es exercicis foren predicats i dirigits per Mons. Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca, que va predicar com a tema central: “El trobament i diàleg amb el Senyor”. Els seminaristes també vam estar acompanyats pels nostres formadors i rector.

També donem gràcies a Déu per la presència d’alguns rectors i la visita el dia 1 de juliol de l’arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives.

Els exercicis els vam viure en un clima de silenci i oració, on després de cada meditació podíem passejar pels meravellosos jardins de la casa i també gaudir de la naturalesa exterior del lloc.

Les meditacions foren predicades a l’estil Ignasià, amb reflexions bíbliques i acompanyats de la litúrgia de les hores en comunitat i adoració al Sentíssim, tenint com a centre la Santa Eucaristia.

Ha estat impressionant veure com el Senyor va treballant en la vida de cadascun de nosaltres i com, tot i les fatigues i dificultats del camí, no es cansa en generositat, misericòrdia i amor, per fer de nosaltres ministres del seu amor.

Gràcies a tots per les vostres oracions i col·laboracions perquè l’obra de Crist continuï en tots nosaltres.

Informa: Josetxu Santos

Publicat el dins de Notícies

, , ,