El santuari de Lord va viure aquest diumenge una emotiva celebració

Ahir diumenge dia 11 de juliol el santuari de la Mare de Déu de Lord -Sant Llorenç de Morunys- va viure una emotiva celebració durant la missa del matí, celebrant el següent:

  • Els 50 anys de l’arribada del P. Salvador Jordana (acs) al santuari de Lord. Era l’any 1971 quan el P. Jordana, monjo cistercenc, provinent de Poblet arribava al santuari de Lord i va començar totes les obres i actuacions que calien. Vegeu història del santuari de Lord
  • Els vots perpetus del pare Joan Durban. Arran de la declaració de membres  de l’Associació Pública de Fidels Comunitat de Lord que hi ha hagut recentment, el P. Joan Durban va fer els vots perpetus en aquesta missa. Vegeu decret publicat al Butlletí Oficial del Bisbat
  • Els ministeris de lectori i acòlit al seminarista Cesc Domènech. El Cesc ja va rebre l’admissió a ordes el dia 12 de juny de 2020. Ahir va fer un altre pas important de cara al sacerdoci.

La solemne eucaristia fou presidida pel Sr. Bisbe, Mons. Xavier Novell. Unes 200 persones van assistir-hi i unes 120 van quedar-se al dinar posterior, amb totes les mesures de prevenció.

Els assistents eren del nostre bisbat i també de fora. Així mateix, va haver la presència de persones que havien conegut i estat amb el P. Salvador Jordana.

Informa: Josetxu Santos

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

, ,