Darrere trobada d’AIP del curs, a la Parròquia de Solsona: El baptisme d’un etíop

Fa uns dies es va realitzar el darrer encontre AIP amb els col·laboradors de la Parròquia de Solsona.

Aquesta vegada el text i passatge a reflexionar i portar a la pregària va ser el bateig d’un etíop, capítol en què Felip s’apropa a un carruatge i ensenya a comprendre les escriptures a un etíop, que lògicament no coneixia les escriptures ni la cultura jueva.

Felip l’ajuda a entendre gràcies a l’Esperit i li parla de l’evangeli de Jesús. L’Etíop es converteix i es vol fer batejar en passar per un indret amb aigua. Felip després de batejar-lo, desapareix i cadascú continua pel seu camí.

Aquest text va ser interioritzat per cadascun dels participants i, alhora, va fer llum en el camí que, com a comunitat cristiana, estem i volem construir mitjançant un diàleg entre els participants.

Informa. Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies