Comunions a la Parròquia de Gironella

Publiquem el testimoni de la catequesi de Gironella:

“Sents el món sota els teus peus, ara ja és teu, com també el favor de Déu, la veritat creix en la teva veu… així va ser l’inici de la comunió familiar a Gironella.

“19 infants van iniciar aquesta aventura junt amb les seves famílies, el setembre de 2018, i durant aquests 3 anys hem fet camí, per poder fer-nos amics i amigues de Jesús.

“Ha estat un camí ple d’il·lusió, amb un objectiu molt clar; oferir una comunitat viva als nostres fills i filles. I per això calia implicar-nos i vam optar per una catequesi familiar propera i participativa. Totes les mares i els pares hem estat catequistes. Hem pogut ensenyar els coneixements de sempre amb una metodologia adaptada al segle XXI, i amb el confinament hem hagut de ser encara més creatius, més artistes i, sobretot, més comunitat que mai.

“Hem treballat molt el nostre cor, l’hem fet fort, gran, generós, obert…i també hem après a esperar.

“Sí… la paciència, la perseverança i l’esforç també han estat valors que hem après en aquests anys. I sobretot amb la pandèmia hem entès millor que mai què significa el bé comú per sobre del bé individual.

“Hem esperat un any per poder fer la comunió acompanyats de la família i, d’una manera especial, dels avis i àvies. I, malgrat la nostra il·lusió inicial era poder fer la comunió en un sol dia, finalment l’hem separat en format mini sèrie de tres capítols. Per tant la nostra comunió va ser el 6 de juny, el 20 de juny i el 4 de juliol.  Ah, i no ens podem oblidar que també vam fer 3 batejos”.

Felicitats Famílies!

Informa: Parròquia de Gironella / Foto: significa tota la feina dels tres anys de catequesi familiar, tant la dels grans com la dels petits.

 

Publicat el dins de Notícies