Cloenda de les Catecolònies de la Parròquia de Tàrrega

La Parròquia de Tàrrega celebrà les Catecolònies de l’estiu 2021 per a infants i joves, des del passat 4 de juliol fins el dissabte dia 10. La  seva cloenda es feu a l’eucaristia major de les dotze del diumenge dia 11, a la Parroquial de Santa Maria de l’Alba, amb la presència de pares i familiars.

Fou presidida pel rector, Mn. Josep Maria Vilaseca, acompanyat del diaca permanent Joan Novell. En l’homilia d’aquesta missa d’acció de gràcies, Mn. Vilaseca destaca: “el principal objectiu d’aquestes colònies d’estiu és que els infants i joves se sentin estimats per Déu i pels altres”.

Abans del cant final de la missa es feu la projecció d’un vídeo realitzat per Anna Maria Farré, que recollia en dos minuts una bona colla de fotografies fetes durant l’estança a la casa de colònies.

En les Catecolònies del 2021 hi ha participat una vintena de nens/es i joves, junt amb la dotzena de persones adultes entre monitors i serveis de cuina i neteja. El director ha estat Oriol Sabé junt amb Mn. Josep M. Vilaseca. El lema d’enguany ha estat: “Que surt a evitar la fi del temps”, simbolitzant que hem de motivar-nos a sortir per evangelitzar.

Al llarg de sis dies s’han desenvolupat tota una diversitat d’ activitats com: jocs , jocs d’aigua, catequesi, oratori, esports, missa, piscina, una worship night de cant a la natura. El gran objectiu “d’aconseguir sentir-nos una  veritable família” s’ha aconseguit. Aquestes Catecolònies han estat celebrades pels pares molt satisfets i contents dels resultats.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Helena Tarragó

 

 

Publicat el dins de Notícies

,