Catecolònies: Prefereixo el Paradís!

Del 3 a l’11 de juliol van tenir lloc les Catecolònies d’enguany a la casa de colònies Molí de la Roda, Veciana. Una cinquantena d’infants de diferents parròquies del Bisbat de Solsona i alguns també de fora de la diòcesi van poder participar-hi.

Les Catecolònies van començar el dissabte 3 de juliol amb l’arribada per franges horàries dels infants a la casa de colònies i amb l’aplicació de les pertinents mesures de seguretat i prevenció oportunes les quals van incloure un test d’antígens a l’arribada. La situació actual de pandèmia, no va impedir als infants gaudir d’una setmana i una mica més d’activitats, jocs, pregàries, tallers, piscina, teatre, gimcanes, catequesi, balls, excursió, etc.

Sant Felip Neri, anomenat el sant de l’alegria, va acompanyar als nens i nenes al llarg de cada dia i amb ell, en el teatre, van descobrir que el millor és el paradís. A mesura que avançaven els dies els infants van anar descobrint la vida d’aquest sant, una vida al servei dels nens i nenes, i també la comunitat que ell va fundar, la Comunitat de l’Oratori. Els nens i nenes van poder veure com no són necessàries coses grans per ser feliços, sinó l’amor.

El dimecres 7 de juliol, catequistes i infants van anar d’excursió a Sant Martí de Sesgueioles i a la Guàrdia Pilosa on van celebrar la missa a l’església de Sant Martí i van poder gaudir d’un dinar de pícnic.

El diumenge 11 de juliol, després d’aquests meravellosos dies, les Catecolònies van acabar amb una eucaristia a l’aire lliure, a l’extens prat de la casa a la qual també van participar els pares tot garantint la distància de seguretat entre unitats familiars. La Missa va concloure amb l’enviament dels infants i catequistes a testimoniar allò que van viure.

L’Equip de Catequistes de les Catecolònies agraeix la confiança que les famílies han posat en ells i desitja que els infants puguin sentir-se sempre fills de Déu!

Informa: Equip de Catequistes de les Catecolònies

Publicat el dins de Notícies