Casal d’estiu de Punt i Seguit, a Berga

El passat dilluns 19 de juliol, va començar el Casal d’estiu de Punt i Seguit, aquest any, però, en versió de tarda.

Al Casal hi assisteixen infants dels 4 als 15 anys que es troben de dilluns a divendres de 4 a 8 de la tarda. Durant aquestes 4 hores fan diferents coses: Comencen fent una estona de deures, berenen i es renten les dents i després cada dia toca una activitat diferent.

Dilluns es van decorar l’estoig per guardar el raspall de dents i la gorra per anar d’excursió, dimarts i dimecres van fer jocs d’aigua o una gimcana per les places de les ciutat. Dijous van poder anar al cinema a veure la pel·lícula: “Mascotas” i divendres van marxar d’excursió. Aquesta setmana s’ho van passar molt bé i el que els va agradar més va ser poder anar amb autobús al Mujal on van fer jocs d’aigua i van poder veure molts animals diferents des de conills fins a guineus, emús, serps, tortugues… i molts animals més.

Després del cap de setmana els infants tornaran el dilluns per viure la seva última setmana de Casal d’estiu.

Informa: Monitors de Punt i Seguit

Publicat el dins de Notícies