Tercera sessió AIP SOLSONA

El passat dissabte dia 12 de juny es va realitzar una nova trobada del grup AIP (Acompanyament Integral de Parròquies) de la parròquia de Solsona, que agrupa diversos col·laboradors i responsables de les diverses àrees de la parròquia.

Aquesta tercera jornada, que porta a la pregària les diverses iniciatives i moment actual de la comunitat parroquial, va estar desenvolupada al llarg del relat bíblic de la guarició del paralític per part de Pere.

Després d’un temps de pregària i reflexió, a la llum del text, Mn. Lluís Ruiz va realitzar un seguit de preguntes, que cadascú dels participants es responia inicialment per ell mateix i, després compartia allò que creia més important i ho aportava en la conversa que s’anava generant, donant un ric diàleg fratern.

La trobada va finalitzar amb la missa vespertina que, com sempre, se celebra a les 19h a l’església del Cor de Maria, en el dia justament d’aquesta celebració litúrgica a la qual esta dedicada l’església.

Informa: Parròquia de Solsona

 

Publicat el dins de Notícies