Raid Goum 2021

Si has sentit la necessitat de trobar-te amb tu mateix, el desig de contemplar l’infinit, les ganes de compartir amb altres persones la recerca de Jesús, d’esbrinar les arrels de la teva fe … llavors aquesta aventura està pensada per a tu!

El DESERT serà la nostra pàtria de vent i estels. Ens vestirem amb POBRESA per assaborir la seva riquesa. En SILENCI escoltarem una veu que parla en secret. Redescobrirem la BELLESA del CAMÍ i recuperarem el ritme natural de l’home Us enviem la informació i dates dels Raid Goum d’aquest estiu 2021!

La sortida serà des de la població d’Atienza (Guadalajara) Les Inscripcions definitives ja estan obertes, alguns grups ja comencen a estar bastant plens amb les preinscripcions … Així que no esperis més, i posa’t en contacte amb:

L’experiència es realitzarà amb seguretat i el respecte de les normatives sanitàries definides contra la covid-19 que estiguin vigents en el moment de realitzar-se l’activitat. Qualsevol dubte o més informació pots contactar amb els mails de cada grup.

Bon camí!

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies