Quarta visita turística dins la campanya “Descobreix l’Urgell Ignasià”

El passat dissabte dia 12 de juny al matí tingué lloc la quarta visita turística dins la campanya Descobreix l’Urgell Ignasià, fent un recorregut per la població del Talladell. Aquesta fou la darrera sortida cultural per l’interior dels nuclis de població de la comarca de l’Urgell, per on passa el Camí Ignasià.

Una cinquantena de persones gaudiren de la visita guiada a càrrec de l’historiador i arqueòleg targarí Oriol Saula, sortint des de la Plaça del Freginal i recorrent diversos indrets del Talladell, escoltant les detallades explicacions d’aquesta localitat de poc més de 230 habitants. Aquesta quarta jornada va tenir l’original col·laboració del grup musical targarí  La Follia, animant una passejada de dues hores .

En total més de 180 persones han gaudit de les quatre visites programades per la comarca urgellenca durant els passats mesos de maig i l’actual juny. Així conegueren les poblacions de Bellpuig, Verdú, Tàrrega i el Talladell, a través d’aquesta iniciativa dins del 500 Aniversari del Camí Ignasià, senyalitzat per unes fletxes taronja.

Des del Consell Comarcal de l’Urgell i el Consell Esportiu de l’Urgell ja s’emplaça a la propera caminada nocturna de 10 quilometres que tindrà lloc el dia 31 de juliol, dia de Sant Ignasi.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Consell Comarcal de l’Urgell

Publicat el dins de Notícies