Primeres Comunions a la Parròquia de Tàrrega

El passat diumenge 13 de juny a la Parròquia de Tàrrega es tancaren la sèrie de celebracions de les Primeres Comunions de tots aquells que havien cursat la catequesi. Ho feren a través dels seus 19 catequistes, 8 en la Catequesi infantil i 11 en el Cafè Familiar. En total en aquesta primavera de 2021 l’han rebut 27 petits/es, des que s’havien endegat el 22 de maig.

Presidí la solemne eucaristia, el rector Mn. Josep Maria Vilaseca acompanyat del diaca permanent Joan Novell. En l’homilia mossèn Vilaseca destacà: “les petites coses bones que fem en la vida són molt importants, Déu les valora molt”. Els nens/es de la Primera Comunió renovaren junt amb els pares, familiars i una nombrosa feligresia les  promeses del Baptisme. Feren les pregàries i ofrenes pujant a l’altar abans de rebre per primera vegada el Cos del Senyor.

A l’acabar reberen per part de la parròquia targarina un pergamí recordatori de la seva Primera Comunió, enmig d’aplaudiments dels assistents, fent-se la foto de família davant la patrona Mare de Déu de l’Alba. Els cants foren a càrrec dels Àngels de l’Alba  acompanyats  de l’organista Jesús Balletbó.

Informa: Josep Castellà / Foto: Helena Tarragó

Publicat el dins de Notícies