La festa del Corpus de Cervera adaptada a la situació

Les restriccions actuals amb motiu de la pandèmia, també van afectar la Festa del Corpus de Cervera. La no elaboració de les catifes al carrer Major, i sense la tradicional processó entre els espais de Santa Maria i l’església noviciat de Sant Agustí, van restar protagonisme i solemnitat a la diada que obria les portes al cicle d’estiu que ve tot seguit.

Tot va esdevenir a Santa Maria, amb l’última tanda de comunions d’aquest any, una cerimònia molt emotiva i culminada amb la processó per dins de l’església amb sortida a la Plaça del Fossar per beneir el terme i l’acabament cerimonial que la diada requereix.

Bona presència de fidels amb ganes de celebració, però molt concenciats de la situació actual amb l’esperança que l’any que ve sigui com sempre.

Informa: Joan Riu / Fotos: Miquel Ventura i Joan Riu

Publicat el dins de Notícies