Final de curs de Punts de Llum, a la Parròquia de Cervera

Punts de Llum, després que el curs passat es convertís en un espai d’encontres setmanals via telemàtica, ha tingut una nova reestructuració adaptada a la “nova normalitat”, trobant-se a l’església de Sant Antoni cada dimarts en un espai on poder parlar i reflexionar des de la fe sobre temes d’actualitat.

El final de curs de Punts de Llum, el passat dimarts 22 de juny, es va basar en una estona de pregària amb el Santíssim al Casal Parroquial. Per poder portar Déu als altres cal tenir-lo ben endins del cor, i per poder-lo tenir, cal primer conèixer-lo i estimar-lo!

L’estona de pregària va estar guiada per una meditació, que va acabar amb aquestes tres preguntes: – Què necessites per viure? – Què necessites per estimar? – Què necessites per ser feliç? Després d’una estona de reflexió i pregària amb el Senyor, es van dividir en diferents grups on van poder comentar quina cita bíblica els havia regalat el Senyor i què els deia aquesta sobre les tres preguntes que es van formular en la meditació. Va ser un moment de germanor i comunió on es va poder parlar de la fe, de l’amor, de la felicitat i de la confiança en Déu.

Preguem perquè cada dia més i més els membres de Punts de Llum es vagin trobant amb el Senyor i vegin el seu rostre amorós, i com la seva Paraula és capaç de canviar i modelar els cors.

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies