Final de Curs de la Catequesi Infantil de la Parròquia de Tàrrega

La tarda del passat divendres 18 de l’actual, tingué lloc la tradicional trobada de fi de curs de les catequistes que han tingut nens/es que han fet la Primera Comunió a la Parròquia de Tàrrega. Un curs de la Catequesi Infantil 2020/21, que des del passat octubre i fins a primers de maig, s’ha desenvolupat a les dependències de l’Edifici Parroquial, complint-se les normes sanitàries del Covid-19.

La trobada se celebrà al recinte del Parc Municipal de Sant Eloi i a la seva antiga ermita, participant-hi una onzena de catequistes acompanyades del rector de la Parròquia de Tàrrega, mossèn Josep Maria Vilaseca. A la dita ermita feren una pregària per la cura de la creació, resant el Parenostre  adequat, com ensenyà el papa Francesc, invocant-se a la Mare de Déu amb uns cants apropiats.

Allí mateix varen gaudir de les explicacions de les pintures al fresc de Josep Minguell Cardenyes, a càrrec de Jaume Aligué, president de l’Associació Amics de l’Arbre que té cura del parc i l’ermita. Uns murals fets en ocasió dels cinquanta anys de la troballa de la imatge de pedra del segle XIV del sant Bisbe, patró d’orfebres i metal·lúrgics.

Finalitzà aquesta simpàtica trobada tot compartint-se un berenar d’amistat, i la corresponent foto de família del grup de catequistes de la parròquia targarina.  

Informa: Josep Castellà / Foto: Jaume Aligué

 

 

Publicat el dins de Notícies