Final de curs de la catequesi i Primeres Comunions a la Parròquia de Navàs

En acabar el curs, el grup de catequistes de Navàs fem una senzilla crònica de la nostra activitat. No perquè hàgim fet res d’especialSí perquè els dos darrers cursos han estat diferents. Com totes les parròquies, hem afrontat nous reptes i  dificultats: normes restrictives en el calendari i a l’hora de fer els grups;  catequistes que han hagut de renunciar al seu servei; a l’hora de començar, el mossèn ingressat…  Malgrat tot, hem anat endavant i hem arribat al terme proposat. Liderats pel bisbe Xavier, al qual agraïm l’acció de Rector durant dos mesos, vam organitzar i vam iniciar la catequesi. Passat el Nadal, mossèn Antoni es va reincorporar de ple a la parròquia i vam reprendre el segon  trimestre. Durant quatre setmanes, els pares i avis van haver d’assumir la catequesi a casa. Gràcies!

Entre el 16 de maig i el 19 de juny, divuit infants han fet la Primera Comunió. Potser les dificultats ens han ajudat a viure i a celebrar més i millor les celebracions. Estem contents i agraïts: als nens/nenes, per l’actitud positiva a la catequesi i per les pregàries i donatius anònims a les celebracions; als pares i catequistes, per les lectures, pregàries i cants; sense oblidar la feina de la neteja de l’església i l’ embelliment de l’altar…

Un record a petits i a grans: La vida cristiana continua.  Oportunament, rebreu noves propostes. A primers de setembre, confirmarem 6 noietes que, durant dos anys, s’hi han anat preparant. Gràcies a tots i a totes! Gràcies a Déu!

Informa: Equip de catequistes de la Parròquia de Navàs

 

Publicat el dins de Notícies