Final de curs de la catequesi amb els pares de Cors Tendres i Cor Unum, a Cervera

Durant aquest curs a la parròquia de Cervera no han pogut oferir cap encontre presencial per als pares i les mares de la catequesi de Cors Tendres i de Cor Unum, ara bé, algunes mares dels nois i noies de primer s’han anat trobant telemàticament via zoom amb la M. Carme i el Mike per anar comentant alguns vídeos testimonials sobre la vida cristiana.

El passat 17 de juliol, alguns pares i mares dels infants de la catequesi es van trobar al Casal Parroquial per acomiadar el curs. La trobada va constar de tres parts: un testimoni d’una mare de família que els va explicar com Déu havia trucat a la porta de la seva vida i com la fe ha sigut el motor que l’ha permès perseverar en la seva vocació de cristiana, esposa i mare. Després del testimoni tots plegats van anar a l’oratori del Casal on van poder reflexionar sobre el testimoni que havien sentit i després poder-ho comentar plegats, i al finalitzar un petit pica-pica que, en un clima més distès, va servir per encoratjar-se en la dura, però reconfortant, tasca de la paternitat i la maternitat.

—l’encontre va ser una oportunitat per poder trobar-se després d’un curs d’encontres telemàtics, que va permetre trencar el gel i veure’s les cares! Preguem perquè aquest sigui el primer de molts encontres amb els pares i mares dels infants de la catequesi!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies