Final de curs de Cor Unum a la parròquia de Cervera

El dissabte 12 de juny es va celebrar el final de curs de la catequesi dels més “grandets” de la parròquia, el grup de Cor Unum.

Com moltes vegades ja s’ha explicat, Cor Unum no és un grup de catequesi de confirmació, és un grup de nois i noies que es van preparant per afrontar la vida des d’una perspectiva diferent, des de l’òptica cristiana! Els sagraments no són el premi a “anys de catequesi”, els sagraments són regals que fa l’Església —en nom de Jesús— per poder seguir perseverant en el camí i per ser feliços: primer a la terra i després al Cel! —i això és el que s’intenta explicar als infants de la catequesi!

El grupet de Cor Unum es van retrobar a l’església-convent de Sant Francesc on van fer una mica de berenar, una gimcana i finalment van celebrar la missa amb la comunitat!

A sant Antoni li han demanat moltes vegades coses perdudes i impossibles, especialment, ara, li demanen que ajudi als més petits i a les seves famílies, a trobar allò que sembla que han perdut: la fe, l’esperança i la il·lusió per les coses de Déu!

Informa: Parròquia de Cervera

Publicat el dins de Notícies