Darrer Route to God del curs 2021-2022

El passat dissabte 19 de juny una trentena de joves es van trobar a l’església de Sant Salvador de Torruella en el darrer “Route to God” del curs. Durant aquest any, tot i les dificultats que ens ha portat la pandèmia, hem caminat des de la ceguesa de Bartimeu que cridava a la vora d’un camí, fins a aixecar-nos i seguir a Jesús des del nostre estat de vida en les nostres parròquies, entre la gent que compartim el nostre dia a dia.

El darrer Route to God, una mica passat per aigua, va estar encapçalat per una estona distesa de jocs, la plàtica de mossèn Marc Majà que ens va ajudar a concretar en la nostra vida el darrer fragment de l’Evangeli que hem anat treballant durant el curs, el testimoni de fe de l’Alba Caparrós —vocal de la Delegació de Joventut— i finalment la celebració de la Missa i una estona llarga d’Adoració al Santíssim.

“A l’instant hi veié i el seguia camí enllà” (Mc 10, 52) —diu el darrer fragment de l’Evangeli que ens ha anat acompanyant en la “nostra ruta cap a Déu”. Demanem a Déu, dues coses: que ens ajudi a veure-hi, a superar les nostres cegueres i les nostres pors, i que ens doni el coratge, la valentia i la força per poder-lo seguir camí enllà, perquè com en l’època del cec Bartimeu, hi ha molts obstacles que ens entorpeixen el camí per poder arribar a Déu.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies