Celebració dels tres sagraments de la iniciació cristiana, a Montmajor

El passat dissabte dia 5 de juny a les 12 del migdia va tenir lloc a la parròquia de Sant Serni de Montmajor una celebració molt bonica, presidida pel Sr. Bisbe i concelebrada per Mn. Jaume Prat rector de de la parròquia, on es van rebre els 3 sagraments de la iniciació en la fe cristiana (baptisme, primera comunió i confirmació).

En primer lloc es va batejar un nen de 4 mesos.  Seguidament, tres noies i un noi van rebre el do de l’Esperit Sant mitjançant la confirmació. Finalment, dues nenes van rebre per primer cop a Jesús sagramentat. En aquesta celebració no hi va faltar de res: hi havia dos escolanets, les pregàries escrites i llegides pels qui rebrien els sagraments, els cants amb guitarra, l’acció de gràcies per part d’una de les nenes que feia la primera comunió i una carta de compromís cap a Jesús escrita pel noi que es va confirmar.

Esperem i els animem a que continuïn seguint a Jesús i participant de l’eucaristia de cada diumenge a la parròquia.

Moltes felicitats!

Informa: Catequista de 1a comunió i confirmació

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies