3r Encontre famílies Any Amoris Laetitia, a la parròquia de Solsona

 Aquest cap de setmana, dia 12 de juny, la parròquia de Solsona va celebrar el tercer encontre de famílies en l’any “Família Amoris Laetitia”. En aquest tercer encontre les famílies es van trobar per fer una petita excursió a Castellvell. Un dels tresors de la nostra estimada Solsona.

En arribar van compartir un petit refrigeri en un ambient distés i agradable. Sempre tenint en compte les mesures Covid-19. Van continuar amb jocs per als infants i la lectura del Capítol 1, el paràgraf “Els teus fill com a brots d’olivera” de l’Amoris Laetitia.

Hi va haver una petita reflexió d’aquest apartat, per part d’un dels participants, que va donar pas a compartir entre les famílies. Va ser un dia molt beneit pel Senyor. Un dia preciós, on van poder gaudir de la creació, la natura i per acabar d’arrodonir, van poder gaudir d’un testimoni preciós viscut per una de les famílies que hi participa. Que si Déu vol, un dia us compartirem! Amb moltes ganes i il·lusió de seguir fent aquest camí

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies