Inauguració del pis parroquial de la Parròquia de Sant Llorenç de Morunys

El passat diumenge dia 23, festa de la Pentecosta, va tenir lloc a la Parròquia de Sant Llorenç de Morunys la inauguració del pis parroquial.

Situat en el bell complex de l’església de Sant Llorenç i el Monestir, compleix un somni que molts piteus guardaven en el cor, tenir un lloc propi per trobar-se, compartir la fe i la fraternitat. En el pis també hi ha una part perquè el rector hi pugui viure, de moment dos dies a la setmana, ja que ha de compaginar-ho amb la cura pastoral de la parròquia de la Mercè de Solsona i altres de la rodalia.

La inauguració va comptar amb la participació d’un bon nombre de feligresos, els quals i per la normativa de la covid-19 varen haver de fer dos torns. Va tenir dues parts, la primera per explicar les dependències parroquials i la segona per explicar i animar al treball que vol iniciar la parròquia per esdevenir una comunitat viva, a través de la iniciativa diocesana de l’Acompanyament Integral de les Parròquies.

Informa: Parròquia de Sant Llorenç de Morunys

 

Publicat el dins de Notícies