II Trobada de famílies a la Parròquia de Solsona

Aquest cap de setmana passat, la parròquia de Solsona va celebrar el segon encontre de famílies.

Recordem que la parròquia s’ha unit al projecte de “Any Família Amoris Laetitia” (AFAL), una iniciativa del Sant Pare que es proposa arribar a totes les famílies del món a través de diverses propostes espirituals, pastorals i culturals que es poden dur a terme en les parròquies, diòcesis, moviments eclesials, etc. L’objectiu és oferir oportunitats de reflexió i aprofundiment per viure concretament la riquesa de l’exhortació apostòlica Amoris Laetitia.

En aquest segon encontre les famílies es van trobar per fer una petita excursió a la catedral de Solsona i visitar el seu campanar. Allà van poder gaudir de les fantàstiques vistes de la ciutat de Solsona i fer una pregària familiar.

A continuació van anar al parc on van fer un petit compartir, tenint present les mesures Covid-19, jocs i lectura del paràgraf “Tu i la teva esposa” del capítol 1 del llibre Amoris Laetitia. Hi va haver una petita reflexió conduïda per Mn Lluís Ruiz, rector de la parròquia, i a continuació les famílies van poder compartir la seva opinió, experiència i dubtes.

Donem gràcies a Deu per aquesta oportunitat i preguem per la continuïtat de les famílies a la comunitat.

Informa: Parròquia de Solsona

 

Publicat el dins de Notícies

, ,