Fi de curs de catequesi a la Parròquia de Solsona

La setmana passada va finalitzar la catequesi, de primer i segon de comunió, de la Parròquia de Solsona,

Aquest últim dia va ser una jornada més lúdica en la qual van repassar la catequesi apresa durant el curs, tot jugant. Va ser un dia de pregària, berenar i jocs.

Aquest any de catequesi ha estat força estrany per a tots degut a la situació de pandèmia que estem vivint. No obstant, la Parròquia de Solsona vol fer arribar el seu profund agraïment a totes les famílies per la seva adaptació constant als canvis, per la seva constància en la participació i per mantenir els infants il·lusionats a l’hora de participar, tant de les catequesis com de les misses.

Demanen la vostra pregària per als infants que aquest any faran la seva primera comunió. Que el Senyor els beneeixi. I agraïm especialment als catequistes i coordinadors voluntaris que ho han fet possible! Amb il·lusió continuen fent camí!

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies